به طور کلی میتوانید چهار نوع برش راسته، فارسی، اریب و ترکیبی را به وسیله فارسی بر انجام دهید. بسته به نوع برشی که میخواهید انجام دهید، ممکن است نیاز به تنظیم گونیا، صفحه مدرج، یا هر دو (برای برشهای مرکب) داشته باشید. این برشها در شکل بالا نشان داده شدهاند
برش راسته، برشی 90 درجه و عمود بر الیاف تخته است. این برش با قرار گرفتن اره در حالت عمودی و موقعیت صفر درجه روی گونیا و بازویی اره انجام میشود. این نوع برش برای کوتاه کردن طول تخته و ایجاد زاویه ۹۰ درجه در گوشه قطعات استفاده میشود. برش راسته در ساخت مبلمان و انواع چارچوب، کوتاه کردن تختهها و … انجام میشود.
برش فارسی نوعی برش زاویهدار روی سطح تخته است. یکی از رایجترین کاربردهای این برش، ساخت چارچوب در است. این نوع برش با تنظیم صفحه مدرج اره روی زاویه موردنظر ایجاد میشود. بیشتر فارسی قابلیت تنظیم روی زاویه صفر تا 45 درجه را دارند.
در این نوع برش، تیغه به صورت اریب به چپ یا راست متمایل شده و چوب را برش میدهد طوری که قسمت برش خورده نسبت به لبه تخته زاویهدار کند. ساخت قرنیز گوشه دیوار یکی از کاربردهای این نوع برش است.
برش ترکیبی از برش فارسی و اریب است. در گلویی سقف معمولاً از این برش استفاده میشود. درواقع هنگامی از برش ترکیبی استفاده میشود که قطعه به صورت زاویهدار نصب شده، در حالی که باید با قطعه مجاورش در گوشههای دیوار تراز شود.
ضمن تشکر از به اشتراک گذاری نظرات و دیدگاه خود نسبت به مطالب، لطفا به نکات دیل توجه فرماید.
هر کاربر فقط یکبار امکان ثبت نظر در مورد مطلب را دارد.
هنگامی که نظر و دیدگاه خود را ثبت کنید، تا زمان تایید، دیدگاهتان فقط برای خودتان قابل مشاهده است و پس از تایید برای همه کاربران نمایش داده خواهد شد.
مجموعه اینسرا در اسرع وقت نظرات و دیدگاههای شما را بررسی خواهد کرد. از شکیبایی شما سپاسگذاریم.
کلیه حقوق این وبسایت محفوظ و متعلق به مجله اینترنتی اینسرا میباشد. © 2023 اینسرا بازار آنلاین | فروشگاه ساز اینترنتی